Monipuolista treeniä koskenlaskun, juoksun ja seikkailun muodossa 3.6.2022 10.58.35

Timo ja Mika osallistuivat toukokuussa 2009 koskilauttojen  MM-kisoihin Bosniassa ja kesäkuussa Rovaniemellä Suomen mestaruuskisoihin, jossa puolustimme edellisen vuoden voittoamme menestyksekkäästi. Juhannuksena Mika osallistui Suomen haastavampaan puolimaratoniin Ylläksellä. Reitti nousi 356 m. Mikan aika oli 1:40:00, mikä on ok noin vaativalla reitillä. Heinäkuussa Mika otti osaa Arctic Circle 24 –seikkailukilpailuun (www.arcticcircle24.com). Reitti ja joukkueiden eteneminen on nähtävissä kilpailun internet-sivulla GPS-kartalla. Mikan joukkue, Kukkulan Kuninkaat, oli pitkään kolmantena, mutta viimeisellä suunnistusosuudella  joukkue hylättiin, koska erehtyi kielletylle alueelle. 24-tunnin seikkailukisa koostui maastopyöräilystä, melonnasta ja suunnistuksesta ja se oli erinomaista kestävyysharjoittelua. Kilokaloreita paloi yli 11 000.   Mika Pitkämäki